Ha nem lehetsz ott mindenhol, hallgass meg mindenkit!

Hamarosan kezdetét veszi a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, és ezzel együtt a város legkülönbözőbb helyszínei és bulihelyei is megtelnek a programsorozat könnyűzenei koncertjeivel. A fellépők végeláthatatlan sorát elnézve úgy éreztük, egyetlen fesztiválozót sem engedhetünk kapaszkodó nélkül tévelyegni az egymást érő klubkoncertek labirintusában. A magabiztos választás megkönnyítésére készítettünk egy bőséges zenei válogatást a világ minden pontjáról érkező, közel 50 zenekar dalaiból, amely előzetesen és virtuálisan Ariadné fonalaként szolgál az éjszakába bátran belemerészkedő zenerajongóknak.

liszt_unnep_bloghu_lejatszasi_lista_1200x800_konnyuzene_v2.jpg

A fesztivál egyik legizgatottabban várt csapata, az ausztrál Hiatus Kaiyote Akvárium Klub-beli fellépése mellett három önálló tematikával bíró programsorozat is a Liszt Ünnep keretében valósul meg, számtalan könnyűzenei koncert élményét kínálva az érdeklődőknek. Ilyen az idén debütáló Isolation Budapest szintén az Akváriumban, ahol egy egész napon át, három színpadon váltják majd egymást a legkedveltebb európai és tengerentúli együttesek. A rendkívüli népszerűségnek örvendő Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár már régóta nemcsak az olvasás szerelmeseinek, de a könnyűzenére nyitott közönségnek is megkerülhetetlen eseménye. Idén a költészetből lelkesen merítő Magashegyi Undergroundot, a versek megzenésítésével kísérletező Henri Gonzo és a Papírsárkányokat, valamint a Tolsztoj-regény hőséről elnevezett Platon Karataevet hallhatjuk a három napon át tartó könyvszemle esti záróakkordjaként. A Budapest Showcase Hub zenei programja idén már hetedik alkalommal hozza el hozzánk a keleti régió könnyűzenei szcénájának leginnovatívabb és legnépszerűbb szereplőit. Választék tehát van bőven, a lenti playlist pedig garantáltan segít a felkészülésben! 

A bejegyzés trackback címe:

https://lisztunnep.blog.hu/api/trackback/id/tr3417936512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mutass kevesebbet

LISZT ÜNNEP NEMZETKÖZI KULTURÁLIS FESZTIVÁL

Zenetörténeti jelentőségű bemutatók, legendás együttesek, kortárs produkciók idézik meg Liszt szellemiségét 2023. október 11. és 22. között a harmadik Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztiválon.

süti beállítások módosítása