Liszt Ünnep – Találkozások
Дeva és Saya Noé

liszt_unnep_2021_banner_1200x800px_kultura_hu_deva_saya_noe_image.jpgA Liszt Ünnep és a kultúra.hu most induló podcast-sorozatában találkozási pontokat keresünk olyan alkotók között, akik a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál valamely eseményén közösen állnak színpadra. Akadnak köztük régi jó barátok, közösen gondolkodó művészek és olyanok is, akik első alkalommal találkoznak. Ezekben a páros beszélgetésekben bepillantást engedünk a kulisszák mögé, kiderül, hogy ki miért várja a közös munkát, és kinek mi a fontos az alkotói pályája során. A beszélgetések házigazdája Seres Gerda újságíró.

Ki rejtőzik a két művésznév mögött és mit jelent számukra az a név, ami a zenei világban meghozta számukra az ismertséget? Hogyan válik egyértelművé két fiatal lány számára, hogy a zene központi szerepet fog betölteni az életükben? Az biztosan közös bennük, hogy szólóelőadóként indultak, ma viszont mindketten saját formációban és zenekari felállásban gondolkodnak, ahogy az is, hogy október 19-én – Bozóky Felícia Lili I Am Soyuz projektje mellett – mindkettőjüket, Takács Dorinát és Kőrös Mimit is hallhatjuk-láthatjuk az Akvárium színpadán. Skatulyákról, online jelenlétről, a zenében megjelenő érzésekről és még nagyon sok másról is beszélgettünk velük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lisztunnep.blog.hu/api/trackback/id/tr2116720086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mutass kevesebbet

LISZT ÜNNEP NEMZETKÖZI KULTURÁLIS FESZTIVÁL

Zenetörténeti jelentőségű bemutatók, legendás együttesek, kortárs produkciók idézik meg Liszt szellemiségét 2023. október 11. és 22. között a harmadik Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztiválon.

süti beállítások módosítása