All that jazz

liszt_unnep_bloghu_lejatszasi_lista_1200x800_jazz_v1.jpg

Nincs is jobb, mint őszi estéken izgalmas jazzformációkat hallgatni, amelyek szellemi kalandot éppúgy kínálhatnak, mint pihentető felüdülést. A Liszt Ünnep programjának összeállításánál erre is gondoltunk, így a hátralévő két hétben bőven kínálkozik lehetőség, hogy mindenki kiválaszthassa a számára kedves hangulatot.

Bár a fesztiválon már fellépett és hatalmas sikert aratott a Jazzical Trio, a műfaj kínálatának még közel sincs vége. Október 20-án a legfrissebb irányzatokkal és alkotókkal találkozhatunk, ezen az estén ugyanis a Magyar Jazz 2020 gálaest keretében először hallhatjuk a Müpa Zeneműpályázatának nyertes jazzformációit. Aki pedig a műfaj igazi ikonjait keresi, annak az október 15-i Rapszódia előadást ajánljuk, ahol egy valódi crossover koncerten többek közt Snétberger Ferenc gitárjátékának lehetünk fültanúi. Hogy megkönnyítsük a választást, készültünk egy összeállítással a fenti előadók darabjaiból. Halljuk!     

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lisztunnep.blog.hu/api/trackback/id/tr6116718514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mutass kevesebbet

LISZT ÜNNEP NEMZETKÖZI KULTURÁLIS FESZTIVÁL

Zenetörténeti jelentőségű bemutatók, legendás együttesek, kortárs produkciók idézik meg Liszt szellemiségét 2023. október 11. és 22. között a harmadik Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztiválon.

süti beállítások módosítása