Liszt Ünnep – Találkozások
Láng Dorottya és Farkas Róbert

liszt_unnep_2021_banner_1200x800px_kultura_hu_farkas_lang_image.jpg

A Liszt Ünnep és a kultúra.hu most induló podcast-sorozatában találkozási pontokat keresünk olyan alkotók között, akik a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál valamely eseményén közösen állnak színpadra. Akadnak köztük régi jó barátok, közösen gondolkodó művészek és olyanok is, akik első alkalommal találkoznak. Ezekben a páros beszélgetésekben bepillantást engedünk a kulisszák mögé, kiderül, hogy ki miért várja a közös munkát, és kinek mi a fontos az alkotói pályája során. A beszélgetések házigazdája Seres Gerda újságíró.

Hol érzi magát igazán otthon egy sikeres operaénekesnő? Mit jelent a biztonság és a szabadság egy karmester számára? Láng Dorottya mezzoszoprán énekes és Farkas Róbert karmester számára a közös pontot Liszt Ferenc Esztergomi miséje jelenti, amelyet október 22-én adnak elő az esztergomi bazilikában. Sorozatunk első részében velük beszélgettünk kötetlenül, őszintén, és játékosan, a közös pontokat keresve.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lisztunnep.blog.hu/api/trackback/id/tr4916714094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mutass kevesebbet

LISZT ÜNNEP NEMZETKÖZI KULTURÁLIS FESZTIVÁL

Zenetörténeti jelentőségű bemutatók, legendás együttesek, kortárs produkciók idézik meg Liszt szellemiségét 2023. október 11. és 22. között a harmadik Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztiválon.

süti beállítások módosítása